Lakberendezés

Home Styler Studio

Kedvcsináló a 2019. év Pantone színéhez, a Living coralhoz

2019. február 28.

Ismered már ezt a színt? Nézzük át közösen, hogyan lehet kedved szerint használni! ;)

Kezdjük a falakkal. Még ha menet közben rájöttél is a tényre, hogy imádod ezt a színt, akkor is kérlek, ne borítsd az összes falat ezzel a színnel! :) Emelj ki egy-egy központi falat, hidd el elég lesz! Életre kel tőle a tér, vidámságot hoz az otthonodba és utólag hálás leszel nekem érte! ;)

Forrás: Pinterest

Látod, nem kell nagy dolgokban gondolkozni mindig, hiszen így is gyönyörű. Annyit megjegyeznék, hogy egy ilyen festési megoldáshoz dukál egy izgalmas lámpa, amit a korall fal körülölelgethet és megszeretgethet! ;)

Forrás: Pinterest

Egyszerűbb, gyorsabb és még költséghatékonyabb megoldás, ha csak egy jó vastag csíkot festesz a falra és kész. Igen, tagadhatatlan, hogy ez sem időben, sem energiában és még pénzben se egy nagy kihívás. Viszont nagyon mutatós tud lenni! Miért lehet még praktikus? Nos, csak így magunk között szólva, a férjeket estére már kész tényekkel lehet várni...:D Jujjjjj, de rosszak vagyunk!

Forrás: Pinterest

vagy így jobban szereted?

Forrás: Pinterest

Na jó, ez nem egy pár órás feladat, de ha a férjeinket és akár a gyerekeinket is eltávolítjuk otthonról, mert a diy megoldások hívei vagyunk...ezzel is lehet 1-2 nap alatt valamit kezdeni. :) Ha nem megy, akkor sírós vallomás életünk párjának és hátha jó kis közös program lesz és miegymás... ;)

Forrás: Pinterest

Ha csak részletekben gondolkozunk, akkor a még mindig divatos bútorátfestés is eszünkbe juthat.

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

Ez a megoldás pedig nagyon-nagyon vagány, akár a mosógépet is eltakarhatjuk vele, de legyünk kreatívak és bátrak! :)

Forrás: Pinterest

Ha úgyis bútorvásárlás előtt állsz és nagy szerelem ez a szín, akkor légy bátor és vágj bele! A semleges színek között érvényesül igazán és figyeld csak meg, hogy a rose gold milyen jól áll neki! Na jó, kicsit csajos, de ki tudja...

Forrás: Pinterest

Persze az is tökéletes választás, ha csak a dekorációt frissíted! Fontos-e? Naná, hiszen nőből vagyunk és imádunk vásárolni...igen, én is...persze, ha a férjem kérdezi, akkor "Ah, már ezer éve megvan csak eddig nem használtam...!" Próbáld ki, néha beválik! :D

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

 

Mindezeket megkoronázhatod, ha a férjednek jelzed az igényed egy csokor friss - természetesen coral színű - tulipánra. Hisz már csicseregnek a tavaszi madarak! :)

Forrás: Pinterest

Remélem, meghoztam a kedved egy kis tavaszváró otthonfrissítéshez! :) Ha nincs időd, kedved vagy csupán bizonytalan vagy, keress nyugodtan! :)

Home Styler Studio - Kocsis-Cséfán Hajnalka

e-mail: hajnalka.kcs@homestyler.hu

instagram: https://www.instagram.com/homestylerstudio/

facebook: https://www.facebook.com/homestylerstudio/

web: https://homestylerstudio.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://homestylerstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr8014659757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása