Lakberendezés

Home Styler Studio

Hálószoba titkok 2.

2019. február 08.

Az előző posztomban az ágy fejtámlákról meséltem. Ha nem találtad meg az igazit és különlegesebbre vágysz, akkor akár tovább is lehet gondolni! :) Mire célozgatok? Nagyon szép megoldás lehet, ha az ágy mögötti falra kerül valamilyen formában a kárpitozott panel. Meleg, kuckós és nagyvonalú lesz tőle a tér. Milyen legyen az anyaga? Ennek többnyire a képzelet és a stílus szabhat határokat! Fontos azonban, hogy kiállja az idő és a használat próbáját is, így leginkább bútorszövetekben, műbőrben, bőrben érdemes gondolkozni.

Nem kell feltétlenül az egész falat beborítani. Igaz viszont, hogy nagyobb szobának áll jól ez a fajta megoldás, mivel kissé összehúzhatja a teret optikailag.

Forrás: Pinterest

A panelek vonalvezetése is más hatást eredményez.

Forrás: Pinterest

A mennyezetig burkolt falnak már egészen más hatása van.

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

Ez a panelforma is érdekes, nyilván nem fog mindenkinél tetszést aratni, de nem is feltétlenül ez a cél. Szeretem hangsúlyozni, hogy az otthon nem a vendégeknek szól. Az otthon rólad - rólatok szól! ❤️️

Forrás: Pinterest

Ez is egy izgalmas ötlet, a fával kombinálva pedig nagyon meleg a hatás.

Forrás: Pinterest

Hasonló megoldás, de a stílussal és a színnel játszva, teljesen más az eredmény. :)

Forrás: Pinterest

Érdemes megfigyelni, hogy milyen szép kontúrt ad a sötétebb keret. A függőleges osztás pedig a szoba belmagasságát növeli optikailag. A Panelek különböző szélessége még egy kis csavart és dizájnt is visz bele. ❤️️

(Aki szemfüles máris észreveheti, hogy egy teljesen letisztult, fejtámlás ágy van a falpanelek előtt és egyáltalán nem zavaró. Sőt a kettő kombinálása még izgalmas hatást is eredményez. A különböző anyagok szerelmére is figyeljetek. Gyönyörű, ahogy a textúrák beszélgetnek...na jó, befejeztem! :D)

Forrás: Pinterest

Klasszikus kedvenc a tűzött panel. Itt a környezet is a finom megoldásokat, kiegészítőket és anyagokat hangsúlyozza. Klasszikus megoldásokat látunk, modern vonalvezetéssel és kiegészítőkkel kombinálva. Igen, erről nekem is a gazdagság és a drága bútor jut eszembe, de nézegetni is jól esik. :)

Forrás: Pinterest

És még egy pici csavar, hogy teljesen összezavarjalak benneteket! :) A geometrikus falpanel és a gombtűzött ágyvég találkozása. Elgondolkodtat, de mégis különleges. Én tudnám szeretni a saját hálómban! ;)

Forrás: Pinterest

Nem egyszerű a sok szépség között, igaz? Olyan jó tervezgetni, ábrándozni, beleszeretni, majd újat gondolni és végül benne aludni! :) 

Ha hasonló hálószobára vágysz, de nincs időd vagy nem tudod hogyan indulj el, keress nyugodtan! 

Home Styler Studio - Kocsis-Cséfán Hajnalka

e-mail: hajnalka.kcs@homestyler.hu

instagram: https://www.instagram.com/homestylerstudio/

facebook: https://www.facebook.com/homestylerstudio/

web: https://homestylerstudio.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://homestylerstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr9714614684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása