Lakberendezés

Home Styler Studio

Cipőtárolásra tervezve

2019. július 09.

A "megint nem tudtam ellenállni" helyzetek otthoni orvoslására!

Ugye milyen nehéz ellenállni egy újabb csábításnak? Nyár van, süt a nap, csiripelnek a madarak és duruzsolnak a szebbnél szebb cipellők.... Persze, hogy megveszed, hisze ezt várja tőled az a gyönyörűség. Hogy otthon hová teszed el? Kit érdekel, megoldod! :)

Na jó, azért egy picit vegyük számba az előszobában rejlő lehetőségeket, csak a rend kedvéért és azért, hogy lásd, érdemes azt a szekrényt is tervezgetni... (igen, a tökéletes megoldás a gardrób külön cipőtárolóval, de mindet csak sorban) Ha a rendelkezésedre álló hellyel tudsz tervezni és befér egy szekrény, akkor csak a kreativitás és a belesuvasztandó dolgaid szabnak határt a képzelőerőnek...és a pénztárcád... :)

Ha vannak cipők, amiket szinte minden nap használsz és nem bánod, hogy szem előtt vannak, akkor nézd, milyen szép megoldás születhet! Ha LED világítással is feldobod, akkor szinte lebeg a szekrény a föld fölött. (a kiállást el ne felejtsd kérni villanyszereléskor :) ) De ha várhatóan nem csak a legszebb cipőid fognak, itt sorakozni milliméter pontossággal és még nagyobb gondossággal elrendezve, akkor meggondolandó!

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

Naná, hogy a többit eldughatod a szekrénybe! De hogy lehet azt is úgy kitalálni, hogy kézre essen? :) Semmiképp ne arra gondolj, hogy legyen néhány fix és magas polcod, ahol egymás tetejére hányod a cipőket! Ha éppen egy másik cipőre van szükséged, mint ami éppen felül van, akkor nagyon mérgelődős lesz az indulásod. A sok korábbi turkálással pedig lehet, hogy az került legalulra és természetesen akkor már jól össze is nyomódott. A polcos megoldás helyett érdemes tervezni és előre gondolkozni kicsit, bár tudom, hogy sokszor már pont ez hiányzik az életedből, de higgy nekem, érdemes!

Ha van elég hely az előszobában, akkor ez egy praktikus és cipőkímélő megoldás, bár a család "fejedre nőtt" tagjainak cipőit érdemes felülre tenni vagy azokat, amiket szezonálisan éppen nem használtok. :)

Forrás: Pinterest

Ha szűkebb hely van, akkor is érdemes átgondolni ezt a megoldást.

Forrás: Pinterest

Ha a szekrény ajtók szép elosztására is figyelni szeretnél, akkor még izgalmasabb lesz az összkép, több stílusban is tudsz tervezni és mégis hasonló a megoldás.

Forrás: Pinterest

Ez sem rossz ötlet, bár jóval kevesebb cipőt tudsz elhelyezni benne, mint az előzőek esteében. Abban viszont neked van igazad, hogy ez kíméletesebb tárolás a kényes cipőknek.

Forrás: Pinterest

De akár a teljes előszobaszekrény magasságában is gondolkozhatsz, ha sok helyed van és vigyázol a cipőidre. 

Forrás: Pinterest

Ha az előszobában kevés a hely vagy fér még a lépcső alá, miért is ne! Van ebből fiókos megoldásban és...

Forrás: Pinterest

...nyíló ajtóval is, ha kisebb mélység áll rendelkezésedre.

Forrás: Pinterest

Csak egy pad fér el az előszobában? Azonnal pakold tele cipőkkel! :) Ebben az esetben azért célszerű még valahol a lakásban helyet találni a többi cipőnek és itt csak a sűrűn használtakat tartani.

 

Forrás: Pinterest

Ez is egy nagyon kellemes megoldás, egy adag cipő eltüntetésére!

Forrás: Pinterest

Ha úgy érzed nem tudod megtervezni és gondolatban még eddig jutottál, akkor keress bátran, gondoljuk át együtt! :)

Forrás. Pinterest

Mi nők tudjuk igazán, hogy mindent a szép cipőkért! :) Mert a szép cipő energetizáló, hidratáló, fiatalító, jókedvre derítő, "megérdemlem", fogyok tőle, "a férfiak ezt nem mindig értik" dolog! :)))

 

Home Styler Studio - Kocsis-Cséfán Hajnalka lakberendező

e-mail: hajnalka.kcs@homestyler.hu

instagram: https://www.instagram.com/homestylerstudio/

facebook: https://www.facebook.com/homestylerstudio/

web: https://homestylerstudio.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://homestylerstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr6314932976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása