Lakberendezés

Home Styler Studio

Mosdó fölötti faliszekrény a fürdőszobában

2019. június 18.

Mire jó a mosdó fölötti fali szekrény...még?

Úgy gondoltam, hogy a fürdőszobában még van néhány "nem mindig gondolunk rá" dolog. Ezért most a mosdó feletti szekrény létjogosultságát szeretném magasabb szintre emelni. :) Rendben, nem minden esetben beszélünk szekrényről, hiszen kerülhet oda valamilyen tükörrel kombinált polcos verzió is, de van akinek csak egyszerűen a tükör tetszik fürdőszobai mosdó fölött. Bármelyikre is essen a választásod a saját otthonod fürdőjében, egyben biztos vagyok, konnektorra (szebb és "lakberendezősebb" nevén: dugaljra) biztosan szükséged lesz! Ezzel szerintem nem mindenkinek mondtam újat, de azért érdemes ezt is kicsit továbbgondolni. Ha szekrényben vagy polcos elemben gondolkozol, akkor légy résen és ne bízd a véletlenre vagy a "majd a végén kitaláljuk"-ra a részleteket! Akár felújítod a fürdőszobádat, akár építés alatt van a teljes otthonod, gondold végig és tervezd meg, hogy milyen lesz a bútor - jelen esetben a felső elem! Még akkor is, ha már alig van energiád, meg fog térülni - itt is -, hogy előre gondolkoztál!Ha a mosdó feletti szekrény ajtós lesz, azaz a rendmániás vagy, esetleg minimalista stílusban képzelted el vagy csupán "már a csukott ajtótól is rend van" táborba tartozol (én is :) ), akkor már használd ki a lehetőséget és a konnektor helyét úgy tervezd meg, hogy bent legyen a szekrényben. Szuper megoldás az elektromos fogkefe vagy borotva feltöltéséhez "rejtett üzemmódban". Így használatkor csak kikapod, használod, visszateszed a szekrénybe tölteni. 

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

Hm...miért ne?! ;)

Forrás: Pinterest

Ha semmiképpen se fér el a mosdó fölött vagy csak nem szeretnél vagy van egy ehhez passzoló szabad falfelületed, akkor íme +1 tipp...csak neked! :)

Forrás: Pinterest

Ha pedig szeretnéd átbeszélni, akkor keress bátran!

Home Styler Studio - Kocsis-Cséfán Hajnalka lakberendező

e-mail: hajnalka.kcs@homestyler.hu

instagram: https://www.instagram.com/homestylerstudio/

facebook: https://www.facebook.com/homestylerstudio/

web: https://homestylerstudio.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://homestylerstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr7914899336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása