Lakberendezés

Home Styler Studio

Mit kezdjek a WC mögötti fallal?!

2019. július 02.

Beépített WC tartály esetén érdemes tovább, de főként előre gondolkozni!

Sok visszajelzést kapok olyanoktól, akik éppen építkezés vagy felújítás kellős közepén vannak, hogy egy-egy témában, de jó, hogy leírtam a tapasztalataimat, javaslataimat. Ennek nagyon örülök és továbbra is igyekszek olyan témákat találni, amelyek nem feltétlenül képviselnek nagy volument egy építkezés, átalakítás, felújítás során, mégis nagy bosszúságot tudnak okozni, ha valamire nem gondoltatok! Tudom...tapasztalatból is, hogy mennyire fárasztó mindent végiggondolni, de higgyétek el, megéri!

Így jutott eszembe a mai téma is, ami sokaknak lehet, hogy "lerágott csont", de mások nem így vannak ezzel és eszükbe sem jut, hogy mit lehet még egy WC falból kihozni! Tapasztalataim szerint tehát sokszor fel sem merül, hogy milyen kellemes megoldásokkal lehet feldobni és mennyire praktikusan kihasználható ez a hely, ha arra van szükség. :)

WC kialakításakor ma már előnyben részesítjük a beépített vagy falba rejtett rendszereket. Ha pedig már elköteleződtünk mellette, akkor érdemes néhány lehetőséget megnézni, praktikum és dizájn szempontból. Nagyon sok és sokféle megoldás lehetséges, amiknek csak a stílus és a képzelet szabhat határt!

Tehát abból induljunk ki, hogy a falsík mögötti rendszer esetén mit kezdhetnénk a fallal. Ahogy fentebb is írtam, ezt is érdemes előre megtervezni és végiggondolni, mert akkor lesz igazán szép az összhatás!

Ha arra szavazol, hogy semmi plusz tárolóhelyre nincs szükséged, akkor izgalmas burkolatmegoldással is nagyon szép lehet a végeredmény. Ebben az esetben akár mennyezetig is futhat az előtétfal.

Forrás: Pinterest

Szintén izgalmas megoldás, ha csak a beépített rendszer elrejtéséhez szükséges magasságig kéred az előtétfalat. Az így képződött "polcocskával" pedig a női kezek tudnak csodát tenni! Néhány hangulatos kiegészítő és már kész is. Kellemes és meleg a hatás, ahová jó bemenni! :)

Forrás: Pinterest

Szinte ugyanez az elgondolás, de mégis egy kis játékkal és szpottal máris mennyire más! Külön izgalmas, hogy a padlóburkolat felfut a WC háta mögötti falra, mellyel sokkal tágasabb térhatás érhető el. Arra azért gondolj előre, ha ilyet szeretnél, akkor a szpothoz a kiállásokat előre oda kell kérned! Sőt, tovább megyek, a pontos helyét is meg fogják kérdezni, készülj a válasszal előre! :)

Forrás: Pinterest

Ennek is lehet egy továbbgondolt változata, ami szintén nagyon mutatós é s látszik rajta a tervezés. Ha csupán egy falfülkét kérsz, valamilyen izgalmas dísztárgyat teszel bele és szpot világítással emeled ki. Ha beleszerettél máris és csak szpottal tudod elképzelni, akkor fontos, hogy itt is kérd a kiállást!

Forrás: Pinterest

Nagyon elegáns és kellemes hatás érhető el, ha az előzőhöz adunk egy kis fa-hatást is! Bár itt nincs szpot, de ha te azt is szeretnél bele, akkor ne fékezd magad! Ennek a megoldásnak a LED szalag is jól állhat, de akkor nem csupán a kiállásra kell gondolnod, hanem a trafó elrejtéséről is gondoskodni kell!

Forrás: Pinterest

Ha szeretnél plusz tárolóhelyet például WC-papírnak, tisztítószereknek, egyéb nem feltétlenül mutogatni való dolgoknak, akkor mindenképp szekrényben gondolkodj! Erre is vannak egyedi megoldások, de javasolom, hogy a higiéniára és a tisztántarthatóságra is figyelj!

Ebben az esetben a felül lévő polcokat valószínűleg csak létráról fogod elérni vagy a WC-re állva... :) Ettől függetlenül szeretem! Ha LED szalagot teszel a nyitott részbe, akkor a trafót a szekrényben el tudod rejteni. Kiállást ne felejts el kérni villanyszereléskor!

Forrás: Pinterest

 

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

Nekem ez a megoldás is nagyon tetszik, ha van elég hely a WC-ben és vállalod, hogy szeretni fogod takarítani!

Forrás: Pinterest

Az extrém megoldások híveinek is lehet igazi gyöngyszemeket varázsolni! ...írtam, csak a képzelet szabhat határt...:) 

Forrás: Pinterest

Összegezve tehát, engedd szabadjára a fantáziádat, gondolkozz előre, tervezz és legyen olyan, amilyennek megálmodtad! Ha egyedül mégsem megy, akkor pedig keress bizalommal! :)

Home Styler Studio - Kocsis-Cséfán Hajnalka lakberendező

e-mail: hajnalka.kcs@homestyler.hu

instagram: https://www.instagram.com/homestylerstudio/

facebook: https://www.facebook.com/homestylerstudio/

web: https://homestylerstudio.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://homestylerstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr2114922702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása