Lakberendezés

Home Styler Studio

Törölközőszárító radiátort szeretnék! Rendben, de mire figyelj!

2019. június 11.

A fürdőszoba egy szentély, ahol nem csak a napi port és problémákat mossuk le magunkról, hanem lazítunk, átgondoljuk a napi történéseket és kicsit a saját gondolatainkba tudunk mélyedni. Így ma már mindenkinek fontos, hogy komfortos legyen a fürdőszobája, igazodva annak paramétereihez. A komfort megteremtéséhez hozzátartozik a törölközőszárító radiátor is és annak helyes kiválasztása. Nyáron ha jó idő van, ahogyan most is, a legfőbb problémánk a lakás hűvösen tartása. Ilyenkor nem is érezzük feltétlenül a jelentőségét, bár a törölközőt azért így is rá lehet dobni... :) Mivel azonban a legtöbben ebben az időszakban vágnak bele a felújításba, építésbe, átalakításba, fontos gondolni a téli időszakra vagy az átmeneti hűvösebb napokra, hetekre. Bő egy héttel ezelőtt is még tapasztalhattunk ilyet, hiszen 15 fok körül mozgott a hőmérséklet és sok otthonban már májusban vagy akár korábban nem ment a fűtés. Brrr...

Először érdemes kitalálni, hogy mit várunk el a radiátortól? Szép és dizájnos legyen?

kőradiátor, törölközőszárítós design radiátor, elektromos fürdőszobai radiátor, márvány fürdőszoba

törölközőszárítós radiátor, luxus radiátor, luxus álló radiátor

tükör radiátor, fürdőszobai design radiátor, elektromos radiátor, luxus radiátor

 

Megfelelő legyen a mérete a fürdőszobánk adottságaihoz?

króm törölközőszárító, kicsi radiátor, keskeny törölközőszárító, kicsi törölközőszárító

 

törölközőszárító radiátor, szögletes radiátor radiátor, törölközőszárító

törölközőszárítós radiátor, fekvő radiátor, csőradiátor, színes fürdőszobai radiátor

színes fürdőszobai radiátor, csőradiátor, elektromos radiátor, olasz design

inox radiátor, rozsdamentes radiátor, inox törölközőszárító, rozsdamentes törölközőszárító

Adjon elegendő meleget a fürdőszobánk méretéhez igazítva, azaz megfelelő legyen a teljesítménye? Szárítsa meg a törölközőt? Ne csak télen, amikor a fűtés megy, szárítson törölközőt, hanem az átmeneti fűtésmentes időszakokban is? Sok szempont, amiket érdemes őszintén fontolóra venni! Az egyik fontos és utólagosan már csak bontással és költségesen megoldható kérdés, ha az átmeneti, hűvösebb időszakokban is szeretnénk a megszáradt törölközőt élvezni. Hiszen ki szeret fura szagú, nyirkos törölközőbe burkolózni frissen, fürdés után? :) Erre persze van megoldás csak érdemes odafigyelni! Olyan típusú törölközőszárító radiátort válassz, amely - szép szakszóval élve - hybrid üzemű és így bármikor hajlandó megszárítani törcsidet. :) Hogy is kell ezt elképzelni? Ezek a radiátorok üzemeltethetőek a fűtésrendszerről is, de elektromos radiátorként is funkcionálnak, amikor a fűtés nem megy. Ehhez azonban egy további, védelemmel ellátott aljzatra van szükség, hogy az elektromos radiátor funkcióját is beteljesíthesse! :)

Azért az is fontos szempont szerintem - mivel én fázós vagyok alapvetően -, hogy az átmeneti időszakban így a fürdőszobában is meleg vár, a száraz és meleg törölköző pedig már csak a hab a szelet sütin! 

Még egy pluszként elárulom, hogy ezek a hybrid vagy barátibb nevén vegyes üzemű radiátorok már nem csak fürdőszobai radiátorok esetében lehetségesek. Hisz átmeneti időszakban, ha fázunk, akkor nem csak a fürdőben fázunk...azaz én biztosan nem csak ott... :)

A képeken látható radiátorok és további praktikus vagy dizájn darabok beszerzéséért se kell bújnod a különböző oldalakat, keresd a Senia Group kínálatában.

Ha pedig bizonytalan vagy, keress bátran!

Home Styler Studio - Kocsis-Cséfán Hajnalka lakberendező

e-mail: hajnalka.kcs@homestyler.hu

instagram: https://www.instagram.com/homestylerstudio/

facebook: https://www.facebook.com/homestylerstudio/

web: https://homestylerstudio.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homestylerstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr1614889044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása