Lakberendezés

Home Styler Studio

Hálószoba titkok 3.

2019. február 12.

Még mindig vannak lehetőségek az ágy és a körülötte lévő fal kialakítására! ;) Nem kell csak a kárpitban gondolkozni és vannak hálószobák, ahol a tárolás is kritikus. Erre az esetre is mutatok néhány megoldást. Persze a lehetőségeket mindig a hálószoba adottságai határozzák meg és persze TE! :)

Arra gondoltam, hogy ma nézzük meg egy kicsit, hogy bútorlappal milyen lesz az ágyad! Máris itt az első példa, ami meglehetősen minimalista megoldás. Szép, letisztult, funkcionálisan is rendben van. De ha az én ágyam lenne, biztosan kék-zöld lennék már csak attól, hogy az ágy szélére próbálok leülni. A sarkának pedig biztosan folyamatosan nekimennék. 

Forrás: Pinterest

Az ágyról ugyanaz a véleményem - kék-zöld foltok mindenhol :) -, de azért nézzétek meg, hogy a fa milyensége és egy kis játék a fallal és mennyire más! 

Forrás: Pinterest

A kék-zöld foltjaimat már hagyjuk is...brrrr... Viszont a fejvéget és a falat nézzétek meg. Egy LED szalag és a végeredmény igazán csábító! ;) A sötét tónusoknak köszönhetően ez inkább egy pasis háló.

Forrás: Pinterest

Egy finomabb, "női kéznyom, és gondolatok is vannak" verzióban, valahogyan így...

Forrás: Pinterest

vagy így... Itt a természetes hatású tapéta szépen körülöleli a tükröt, ami a LED megvilágítással fókuszpontot képez.

Forrás: Pinterest

Ha az jár olvasás közben folyamatosan a fejedben, hogy mennyire kopog majd a kobakod egy ilyen falon, amikor éppen elméred a dőlésszöget lefekvéskor...akkor neked erre lesz szükséged! Ugye, máris jobb! :)

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

Az ágy fölött - ha van elég helyed - a fülke kialakítása is letisztult megoldás. Ide lehet tenni könyveket, a férfiak kedvencét: sok gyertyatartót ;) vagy más szép dísztárgyat. De itt kupi ne legyen! :)

Forrás: Pinterest

Ha pedig amúgy is kevés a hely a ruháknak vagy imádod ezt a fajta kuckózást, akkor körbe is lehet szekrénnyel venni az ágyat.

Forrás: Pinterest

Ha pedig mindent egyben szeretnél, akkor tessék! Van itt minden: szekrény, kárpitozott panel és kárpitos ágy is! ;) Egyébként, szerintem kellemes az összhatás és praktikus, a színeknek, nyitott polcoknak és a letisztult szekrény megoldásnak köszönhetően légies az összhatás.

Forrás: Pinterest

Remélem mostanra tudod, melyik az igazi?! Ha nem boldogulsz vele, akkor pedig keress bátran! ;)

Home Styler Studio - Kocsis-Cséfán Hajnalka

e-mail: hajnalka.kcs@homestyler.hu

instagram: https://www.instagram.com/homestylerstudio/

facebook: https://www.facebook.com/homestylerstudio/

web: https://homestylerstudio.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://homestylerstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr4614621854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása